L'horari de visita serà de les 9 h del matí a les 22 h del vespre.
El diumenge 1 d'agost, a partir de les 20 h, es duran a terme una presentació i una conferència que ens permetran conèixer la història del nostre ferrocarril de Sant Llorenç a Manacor
15 d'agost, podreu gaudir de l'exposició "El Ferrocarril entre Manacor i Artà 1921-2021. Història d'una línia centenària" a l'Estació de Sant Llorenç des Cardassar, a l'edifici de passatgers
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/07/2021 - 05:57:00
Concretament, podreu gaudir de: La presentació del llibre "El ferrocarril de Llevant. Cent anys del tren Manacor-Artà" de Joan Carles Salmerón.

El diumenge 1 d'agost, a partir de les 20 h, es duran a terme una presentació i una conferència que ens permetran conèixer la història del nostre ferrocarril. Concretament, podreu gaudir de: La presentació del llibre "El ferrocarril de Llevant. Cent anys del tren Manacor-Artà" de Joan Carles Salmerón.

A l'edifici de passatgers de l'estació. La conferència "El ferrocarril durant la Guerra Civil. La línia de Manacor-Artà entremig dels enfrontaments" a càrrec de la historiadora Maria Antònia Fernández. A la terrassa de l'escultura de l'estació.

"El ferrocarril durant la Guerra Civil. La línia de Manacor-Artà entremig dels enfrontaments" a càrrec de la historiadora Maria Antònia Fernández. A la terrassa de l'escultura de l'estació.

Exposició "El Ferrocarril entre Manacor i Artà 1921-2021. Història d'una línia centenària". Des del pròxim diumenge 1 d'agost fins al diumenge 15 d'agost, podreu gaudir de l'exposició "El Ferrocarril entre Manacor i Artà 1921-2021. Història d'una línia centenària" a l'Estació de Sant Llorenç des Cardassar, a l'edifici de passatgers

L'horari de visita serà de les 9 h del matí a les 22 h del vespre. Els dimarts l'exposició romandrà tancada. Us animam a visitar aquesta exposició, la qual recull vestigis visuals d'alguns dels moments històrics més importants i interessants del pas del tren pel nostre municipi.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado