Si voleu realitzar quasevol consulta podeu telefonar al 648 497 910.
Per 4º any el Millor! Festival de Teatre Familiar omplirà el nucli de Cala Millor a Sant Llorenç; I procés selectiu per tal de crear un borsí de la categoria d’auxiliar administratiu/va
17, 18 i 19 de setembre. Les funcions i les activitats lúdiques seran gratuïtes, i es faran tant dins l’Auditori sa Màniga com a la plaça i al parc de l’Auditori. Uns dies perquè les famílies a més puguin descobrir els espais naturals
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2021 - 03:31:00
El Festival ha estat organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Llorenç (Auditori sa Màniga) i sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. Compta amb la col·laboració de la cadena hotelera Hipotels

Per quart any i després d’un any de pausa involuntària, el Millor! Festival de Teatre Familiar omplirà el nucli de Cala Millor (municipi de Sant Llorenç) d’espectacles familiars (teatre, circ, animació, ludoteques, etc.) durant els dies 17, 18 i 19 de setembre. Les funcions i les activitats lúdiques seran gratuïtes, i es faran tant dins l’Auditori sa Màniga com a la plaça i al parc de l’Auditori. Uns dies perquè les famílies a més puguin descobrir els espais naturals de la Costa Llorencina.

El Festival ha estat organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Llorenç (Auditori sa Màniga) i sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. Compta amb la col·laboració de la cadena hotelera Hipotels i del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El curs es desenvolupa dins el marc de l’escola d’adults i el seu preu és de 55 €. El número màxim de participants serà de 15 persones, respectant l’ordre de registre d’entrada de les inscripcions.

Totes les activitats tenen lloc als horabaixes. La companyia Pessic de Circ presenta el seu Petit circ de “Mesieu” Moustache” el divendres 17 a l’Auditori, mentre a l’exterior hi haurà sa ludo d’en David. El dissabte 18, sa ludo d’en David continuarà i a la plaça de l’Auditori hi haurà 2 funcions consecutives del divertidíssim Manneken’s Piss de la companyia Campi qui pugui. Finalment, el diumenge 19 la ludoteca de colorins s’instal·larà al parc de l’Auditori, i a dins l’Auditori es podrà veure la funció The incredible box de la companyia La Tal.

El festival aplicarà les mesures pertinents de prevenció COVID-19 : mascareta, distància, gel, etc. Les entrades són limitades, i per als espectacles s’ha de fer reserva prèvia a www.samaniga.es a partir del dimarts, 14 de setembre.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar té previst iniciar un procés selectiu per tal de crear un borsí de la categoria d’auxiliar administratiu/va, funcionari interí per a substitucions, vacances, baixes, etc. de curta durada.

Aquesta convocatòria es farà previsiblement a finals de setembre i per tal de garantir la inscripció sobretot de persones joves que estiguin en situació d’atur, ha organitzat un curs de formació del temari de l’esmentat borsí que es celebrarà els propers dies d’acord amb el calendari adjunt (de dia 9 a dia 24 de setembre).

Les instàncies d’inscripció es podran presentar des d’avui fins a dia 8 de setembre a les 14 h. Es requisit indispensable per fer el curs és estar en possessió del certificat de títol de català de nivell C1, fet que s’ha de declarar i adjuntar a la instància d’inscripció.

La llista d’admesos es farà pública dijous dia 9 de setembre abans de les 14 h, i es practicarà la liquidació corresponent el primer dia del curs. El curs es desenvolupa dins el marc de l’escola d’adults i el seu preu és de 55 €. El número màxim de participants serà de 15 persones, respectant l’ordre de registre d’entrada de les inscripcions.

Per això, una vegada s'assoleixi el màxim de les places ocupades, s’interrompran les inscripcions. El curs es realitzarà a l’auditori de Sa Màniga (carrer de Son Galta, 4, Cala Millor) i tendrà una durada de 15 hores. Si voleu realitzar quasevol consulta podeu telefonar al 648 497 910.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado