Paradeta de fruites i verdures de na Joana i na Bel Riera, dues germanes
El Gastromarket amplia la seva oferta de productes ecològics i locals; Us recordam que el pròxim dilluns, 11 d'octubre, s'inicien els cursos del Centre d'Adults i subvencions beques de transport
Centre d'Adults 2021-2022. Així mateix, us informam que el termini per realitzar la inscripció s'ha ampliat al dijous 14 d'octubre. Podeu consultar i descarregar el programa dels Cursos
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/10/2021 - 08:03:00
La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 € amb un màxim de 665 € per estudiant.

Engrandim el Gastromarket amb productes ecològics. El Gastromarket amplia la seva oferta de productes ecològics i locals. En primer lloc, destacam Semillas de Vida, la nova paradeta de na Marina que aposta per la venda de productes ecològics i de km 0, així com d'aliments a granel i respectuosos amb el nostre cos i el medi ambient, ja que no generen residus.

En segon lloc, destacam la paradeta de fruites i verdures de na Joana i na Bel Riera, dues germanes que han aconseguit el segell de producte ecològic per potenciar la producció local i de temporada. Trobareu aquestes i d'altres paredetes, cada dijous a la plaça Jaume Santandreu i al carrer Major de Sant Llorenç des Cardassar. Animau-vos i consumiu productes locals i de bona qualitat!.

Engrandim el Gastromarket amb productes ecològics. El Gastromarket amplia la seva oferta de productes ecològics i locals. En primer lloc, destacam Semillas de Vida

Us recordam que el pròxim dilluns, 11 d'octubre, s'inicien els cursos del Centre d'Adults 2021-2022. Així mateix, us informam que el termini per realitzar la inscripció s'ha ampliat al dijous 14 d'octubre. Podeu consultar i descarregar el programa dels Cursos del Centre d'Adults per l'any 2021-2022.

Les matrícules s'han de realitzar a través del següent formulari. Una vegada s'hagi tancat el termini, us avisarem a través del correu electrònic o del telèfon per confirmar-vos que disposau d'una plaça. Recordau que la matrícula no estarà formalitzada fins que no hàgiu efectuat el pagament de la liquidació que se us lliurarà.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en Ple en sessió ordinària de data 16 de setembre de 2021 la convocatòria i les bases reguladores de les subvencions beques de transport 2020-2021 per l'alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial, que no poden utilitzar, per motius justificats, els mitjans que disposa el consistori per a aquesta funció.

Aquesta ajuda, es podrà sol·licitar per part de qualsevol persona d’entre 16 a 25 anys, empadronada al municipi i que estigui cursant estudis de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial a qualsevol centre de l’Illa.

La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 € amb un màxim de 665 € per estudiant. Podeu realitzar la sol·licitud de beca a través del següent enllaç fins al 30 de novembre

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado