DIA 24 DE JUNY COMENÇÀ UNA NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS
Bàsquet Manacor: Una temporada més el nostre Club ha organitzat un campus per tal de que els nins i les nines que volen començar les vacances d’estiu fent esport i divertint-se
Seran sis dies d’aprenentatge, millora i formació per a tots els i les campistes. Els nins i les nines més petits gaudiran d’activitats psicomotrius, activitats d’introducció al bàsquet
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/06/2022 - 03:15:00
Club ha organitzat un campus per tal de que els nins i les nines que volen començar les vacances d’estiu fent esport i divertint-se amb més companys i companyes ho puguin fer de la millor manera possible.

DIA 24 DE JUNY COMENÇÀ UNA NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS DEL BÀSQUET MANACOR. Una temporada més el nostre Club ha organitzat un campus per tal de que els nins i les nines que volen començar les vacances d’estiu fent esport i divertint-se amb més companys i companyes ho puguin fer de la millor manera possible.

Seran sis dies d’aprenentatge, millora i formació per a tots els i les campistes. Els nins i les nines més petits gaudiran d’activitats psicomotrius, activitats d’introducció al bàsquet i activitats lúdiques i manuals. Per la seva banda, els jugadors i les jugadores de categoria premini, mini i infantil realitzaran una tasca de millora tècnica i tàctica adaptadaa cada edat i nivell.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado