Per això, hem de seguir donant suport al col·lectiu i la seva lluita
La façana de l’Ajuntament d’Inca llueix des d’avui matí la bandera LGTBI amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull, que es commemora cada 28 de juny
Topacio Fresh, que des del primer any ha apadrinat el festival, Pep Noguera i Vivian Caoba. Tots els detalls de l’Orgullosament Inca 2022 es donaran a conèixer en la festa de presentació de dia 1 de juliol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/06/2022 - 05:01:00
Ajuntament d’Inca realitzarà una festa de presentació, el pròxim 1 de juliol a Sa Lluna. L’acte comptarà amb la participació de Pep Noguera, Albert Pinya i Silvia Supestar, entre altres, que animaran l’acte amb molta música i diversió.

Inca commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. La façana de l’Ajuntament d’Inca llueix des d’avui matí la bandera LGTBI amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull, que es commemora cada 28 de juny. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater; altres membres del consistori i representants de l’Associació Únic.

«A poc a poc anam fent passes per garantir els drets de totes les persones LGTBI, tot i que encara queda un llarg camí per recórrer. Per això, hem de seguir donant suport al col·lectiu i la seva lluita, desenvolupant accions de visibilització i sensibilització», assenyala Sabater.

15 de juliol i enguany comptarem amb la participació de Sofía Cristo, la cantant Rebeca, Drag Vulcano i les drags locals Mystica Vileila, Stacy Lover, Mortia Dickinsane i Lolita Kahos, entre moltes altres artistes.

Orgullosament Inca 2022. Comença el compte enrere per l’Orgullosament Inca 2022. Enguany, per començar a encalentir motors l’Ajuntament d’Inca realitzarà una festa de presentació, el pròxim 1 de juliol a Sa Lluna. L’acte comptarà amb la participació de Pep Noguera, Albert Pinya i Silvia Supestar, entre altres, que animaran l’acte amb molta música i diversió.

Enguany aquesta commemoració amplia la seva programació i de l’11 al 15 de juliol, es duran a terme moltes activitats, com ara presentacions de llibres i un cicle de cinema. El Festival se celebrarà el dia 15 de juliol i enguany comptarem amb la participació de Sofía Cristo, la cantant Rebeca, Drag Vulcano i les drags locals Mystica Vileila, Stacy Lover, Mortia Dickinsane i Lolita Kahos, entre moltes altres artistes.

D’altra banda, un any més tornarem a gaudir de la participació de Topacio Fresh, que des del primer any ha apadrinat el festival, Pep Noguera i Vivian Caoba. Tots els detalls de l’Orgullosament Inca 2022 es donaran a conèixer en la festa de presentació de dia 1 de juliol.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado