ES JUGUEN ELS PRIMERS PARTITS AMISTOSOS DE LA PRETEMPORADA
Bàsquet Manacor: A partir del mes de setembre el nostre Club obre les seves portes a tots els nins i a totes les nines en edat premini (2013-2014) que vulguin venir a conèixer el nostre esport
DIA 13 DE SETEMBRE COMENÇA L’ESCOLETA DE BÀSQUET AL POLIESPORTIU DE LA SALLE. Dimarts dia 13 de setembre a les 17:15 donarem incici a un nou curs de l’ESCOLETA DE BÀSQUET del Club Bàsquet Manacor
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2022 - 02:07:00
Si el vostre fill o filla vol provar el bàsquet però és d’un altre grup d’edat podeu contactar amb nosaltres al 667025063 i us en donarem informació.

ES JUGUEN ELS PRIMERS PARTITS AMISTOSOS DE LA PRETEMPORADA, Les nines del mini femení INNOVATEC SECURITY i les nines de l’infantil MIMAR PELUQUERÍA varen protagonitzar un partit d’entrenament molt entretingut i vistós i que va servir d’estrena per als dos equips.

Per la seva banda, les nines del cadet FORN CA’N TÒFOL varen anar a Palma per jugar un partit amistós amb les companyes de La Salle de Palma. Les nostres nines ens oferiren un gran joc i ens començaren a mostrar el seu potencial.

Cada dimarts i dijous de les 17:15 a les 18:15 serem a La Salle per tal d’oferir als infants una activitat esportiva plena de diversió i dins un ambient d’amistat i companyerisme. El mes de SETEMBRE és totalment GRATUÏT

Finalment, els nins del cadet masculí RT. XINXERAM varen disputar el seu primer partit amistós contra el Molinar. Els nostres jugadors mostraren un bona versió i s’imposaren fàcilment a un conjunt que es va mostrar inferior en l’aspecte tècnic i amb l’aspecte físic.

CAMPUS DE SETEMBRE DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Dia 1 de setembre va començar una noca edició del Campus de Setembre del nostre Club. Més de cinquanta jins i nines d’entre quatre i catorze anys estaran gaudint del bàsquet, l’esport i la diversió durant set dies, just abans de l’inici del curs escolar.

PORTES OBERTES PER A NINES I NINS NASCUTS EN ELS ANYS 2013 I 2014 . A partir del mes de setembre el nostre Club obre les seves portes a tots els nins i a totes les nines en edat premini (2013-2014) que vulguin venir a conèixer el nostre esport.

El nostres equips preminis, tant el masculí com el femení, entrenen els DILLUNS i els DIMECRES de les 17:00 a les 18:30 a La Salle de Manacor i els DIVENDRES de 17:30 a 19:00 a Na Capellera.

Us animam a venir amb els vostres fills o filles a La Salle i conèixer la nostra tasca esportiva i educativa!

Si el vostre fill o filla vol provar el bàsquet però és d’un altre grup d’edat podeu contactar amb nosaltres al 667025063 i us en donarem informació.

DIA 13 DE SETEMBRE COMENÇA L’ESCOLETA DE BÀSQUET AL POLIESPORTIU DE LA SALLE. Dimarts dia 13 de setembre a les 17:15 donarem incici a un nou curs de l’ESCOLETA DE BÀSQUET del Club Bàsquet Manacor, dirigida a nines i a nins a partir de 4 anys.

Cada dimarts i dijous de les 17:15 a les 18:15 serem a La Salle per tal d’oferir als infants una activitat esportiva plena de diversió i dins un ambient d’amistat i companyerisme. El mes de SETEMBRE és totalment GRATUÏT per tal de poder conèixer sense cap compromís la nostra tasca esportiva i formativa. Per a més informació podeu contactar al 667025063.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado