Joana Sansó founescollida MVP del torneig i que Martina Vallespir i Adrià Brunet
Manacor: Les nines del nostre mini de categoria especial varen guanyar el torneig nadalenc d’Esporles després de derrotar a la final al combinat Rookie de la Federació de Bàsquet
Les nines del nostre mini Servimedic varen poder gaudir en família d’un súper viatge a Barcelona a on varen poder gaudir d’un partit al Palau Blaugrana entre el Barça i el Saragossa
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/01/2023 - 08:37:00
Les nostres jugadores venceren tots els partits disputats, guanyant al Sa Pobla, al Santa Mònica i a l’Esporles abans d’arribar a la gran final. Després de tres dies de molt de bàsquet i ja amb el trofeu a la mà

LES MINIS INNOVATEC SECURITY ES PROCLAMEN CAMPIONES DEL TORNEIG MEMORIAL TONA MARTORELL A ESPORLES. Les nines del nostre mini de categoria especial varen guanyar el torneig nadalenc d’Esporles després de derrotar a la final al combinat Rookie de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Les nostres jugadores venceren tots els partits disputats, guanyant al Sa Pobla, al Santa Mònica i a l’Esporles abans d’arribar a la gran final. Després de tres dies de molt de bàsquet i ja amb el trofeu a la mà, les nines i el cos tècnic anaren a dinar convidades pel seu espónsor, Innovatec Security. Destacar també que na Joana Sansó founescollida MVP del torneig i que na Martina Vallespir i n’Adrià Brunet van disputar el torneig amb les seleccions mini Rookie de la FBIB. Enhorabona equips!

Silvia Nogales, la seva delegada, na Joana Maria Cortes amb l’acompanyament dels pares, mares i germans i germanes. Una gran manera de disfrutar del bàsquet i de l’amistat!

NA CATERINA VILLALONGA, NA MIREIA TOUS, N’ADRIÁN VALBAS, NA MARIA LLODRÀ, N’AINA PÉREZ I MA MARIA DEL MAR ORDINAS INICIEN AQUESTA SETMANA LA SEVA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES. Na Caterina i na Mireia, jugadores del nostre equip infantil especial defensaran els colors de la selecció balear amb el combinat infantil femení i n’Adrián serà el representant del nostre Club amb la selecció infantil de les Illes Balears.

Per la seva banda, n’Aina i na Maria, jugadores formades al nostre Club i que estan al Centre de Tecnificació de les Illes Balears, formaran part de la selecció balear cadet. Finalment, na Maria del Mar Ordinas jugadora que aquesta temporada ha fitxat pel Valencia Basket disputarà el Campionat d’Espanya Cadet Femení amb la selecció valenciana. Esperam que disfrutin molt de l’experiència i que arribin el més amunt possible!

LES MINIS SERVIMEDIC DISFRUTEN D’UN DIES DE VACANCES I BÀSQUET A BARCELONA. Les nines del nostre mini Servimedic varen poder gaudir en família d’un súper viatge a Barcelona a on varen poder gaudir d’un partit al Palau Blaugrana entre el Barça i el Saragossa i a on també varen realitzar moltes altres activitats de la mà de la seva entrenadora, na Silvia Nogales, la seva delegada, na Joana Maria Cortes amb l’acompanyament dels pares, mares i germans i germanes. Una gran manera de disfrutar del bàsquet i de l’amistat!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado