El 2n set han guanyat per la mínima i han empatat el partit 1-1.
Voleibol: El Manacor Cadete Masculino campeón de Baleares, hoy se ha proclamado en casa ante el Pòrtol, ahora al Campeonato de España del 7 a 11 junio en Castellón
3-1 pel Manacor. Marescuda victòria per una gran temporada del nostre equip. Ara al Campeonato de Espanya del 7 a 11 juny a Castelló. El Manacor Cadete Masculino campeón de Baleares, hoy se ha proclamado en Manacor ante el Pòrtol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/05/2023 - 14:47:00

FASE FINAL CADET MASCULÍ. 1r Xarig Perfumeries CV Manacor. 2n Vestopazzo CV Portol. 3r Happywindsurf CV Soller. 4t Sant Josep. Sa final sets molt ajustats. Victòria de Manacor. Moltes errades de l'equip amfitrió l'han duit a trobar-se a 0-1 al marcador.

El 2n set han guanyat per la mínima i han empatat el partit 1-1. El 3r set tb molt ajustat però ens hem posat davant i el 4t set lhem tancat tb patint i així no hem hagut d'arribar al tie break. Al final 3-1 pel Manacor. Marescuda victòria per una gran temporada del nostre equip. Ara al Campeonato de Espanya del 7 a 11 juny a Castelló. El Manacor Cadete Masculino campeón de Baleares, hoy se ha proclamado en Manacor ante el Pòrtol.

Darrer partit de lliga disputat aquest dissabte entre els cadets del PERFUMERIES XARIG i Club Volei Portocristo. Un enfrontament on els de Manacor van mostrar la superioritat en el joc, sobretot en el primer i tercet set

Semifinal del campionat de Mallorca. Partit disputat entre el PERFUMERIES XARIG i el Club Voleibol Sant Josep. L'equip manacorí dóna la primera passa amb una victòria per 3-0. Classificant-se així, per a la final de demà a les 12:00h a na Capellera contra el Club Voleibol Pòrtol. Vos esperam demà per animar a l'equip i aconseguir l'objectiu amb el vostre suport. AMUNT MANACOR!.

Darrer partit de lliga disputat aquest dissabte entre els cadets del PERFUMERIES XARIG i Club Volei Portocristo. Un enfrontament on els de Manacor van mostrar la superioritat en el joc, sobretot en el primer i tercet set. En el segon, l’acumulació d’errades i imprecisions provocà que l’equip visitant s’atraqués en el marcador. Tot i així guanyàrem el set per 25-23. Amb aquest partit donam per finalitzada la Lliga i ens disposam a afrontar el Campionat de Mallorca què es disputarà el proper cap de setmana a Na Capellera. Vos esperam a tots per gaudir del dissabte i diumenge amb bon voleibol.