Amb les de la barriada de Sant Francesc, arribam a les últimes festes
Inca celebra les festes de la barriada de Sant Francesc, amb aquestes, el consistori tanca les celebracions de barri d'aquesta temporada estiuenca
Seguidament, diumenge 1 d’octubre, a les 16 hores, hi haurà la celebració de l’aniversari de l’Academia Rhythm Nation. Finalment, ja la setmana vinent, dimecres 4 d’octubre, el Convent de Sant Francesc
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/09/2023 - 09:10:00
Començaran dissabte 30 de setembre, a les 17 hores del capvespre al C/ Fra Pere Joan Cerdà, amb activitats infantils a càrrec de Sa Llosa Petita i una mostra dels caparrots d’Inca.

Inca celebra les festes de la barriada de Sant Francesc. Amb aquestes, el consistori tanca les celebracions de barri d'aquesta temporada estiuenca. El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de Sant Francesc, les darreres d’enguany. Així, el consistori ha presentat avui el programa d'activitats.

"Amb les de la barriada de Sant Francesc, arribam a les últimes festes de barriada, que com marca la tradició celebram cada any durant la temporada estiuenca amb el propòsit i les ganes de fer poble i dinamitzar la ciutat. Amb la insuperable acollida que han tengut per part dels inquers i les inqueres les festes de barri de Crist Rei, Vies des Tren, Ca'n López, Fernández Cela, Es Blanquer i So Na Monda, tenim molta il·lusió per celebrar aquestes amb un programa que anima a grans i petits a participar. I tancar així de la millor manera, que és fent festa, la temporada", declara Virgilio Moreno, batle d'Inca.

El plat fort serà el sopar a la fresca, com no poden faltar en les nits d'estiu. Comptarà amb servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà seguida de música en directe

D'aquesta manera, les celebracions duraran tot el cap de setmana i aquesta vegada s’estendran fins a mitjan setmana vinent. Començaran dissabte 30 de setembre, a les 17 hores del capvespre al C/ Fra Pere Joan Cerdà, amb activitats infantils a càrrec de Sa Llosa Petita i una mostra dels caparrots d’Inca.

Llavors, a les 19 hores tendrà lloc una exhibició de ball a càrrec de les agrupacions Rhythm Nation i Urban Peis. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no poden faltar en les nits d'estiu. Comptarà amb servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà seguida de música en directe a càrrec de Duo Yesterday a partir de les 21.30 hores.

Seguidament, diumenge 1 d’octubre, a les 16 hores, hi haurà la celebració de l’aniversari de l’Academia Rhythm Nation. Finalment, ja la setmana vinent, dimecres 4 d’octubre, el Convent de Sant Francesc acollirà una missa a les 19.30 hores que serà la clausura de les festes.

Amb les de Sant Francesc, Inca celebra les seves setenes i darreres festes de barriada de l’estiu 2023. El balanç de totes elles és molt positiu, ja que l’èxit de participació ha estat present i notable a totes. Un any més, els inquers i les inqueres de totes les edats han omplert els carrers i places de la ciutat de germanor, tradició i festa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado