Campano, Phillips, Guinovart, Bird, Solano, Lootz, Juli Ramis
Manacor: dissabte 3 a les 19 hores s'Agricola inaugurarà una exposicó d'obra gràfica; Campano, Phillips, Guinovart, Bird, Solano, Lootz, Juli Ramis, Bernadi Roig, Sapere
Comisariada pel crític d'art Antoni Sansó Servera, dissabte dia 3 a les 19 hs. sa inaugurarà una ineresant exposicó d'obra gràfica a la sala d'exposicions de s'Agricola.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/01/2024 - 09:38:00
A l'exposició hi trobarem gravats, litografies i serigrafies de diversos artistes, homes i dones, alguns ja desapareguts, alguns molt actuals i altres de més joves que continuen utilitzant mètodes artesanals

Comisariada pel crític d'art Antoni Sansó Servera, dissabte dia 3 a les 19 hs. sa inaugurarà una ineresant exposicó d'obra gràfica a la sala d'exposicions de s'Agricola. Actualment la presència d'obra gràfica a exposicions és molt comuna ja que aquesta forma d'expressió permet arribar a un públic i col·leccionisme més ampla. Comprar aquest tipus d'obra és una forma de socialitzar l'art amb uns preus molt més assequibles que l'obra original.

Normalment l'artista crea sèries limitades d'obres a partir de la transferència d'una imatge d'un suport a un altre. Els procediments per la creació d'aquesta obra són nombrosos, diversos i molt similars però amb diferents tècniques que permeten moltes possibilitats creatives.

Normalment l'artista crea sèries limitades d'obres a partir de la transferència d'una imatge d'un suport a un altre. Els procediments per la creació d'aquesta obra són nombrosos, diversos

A l'exposició hi trobarem gravats, litografies i serigrafies de diversos artistes, homes i dones, alguns ja desapareguts, alguns molt actuals i altres de més joves que continuen utilitzant mètodes artesanals per expressar la seva creativitat.

Hem de dir que la majoria dels grans artistes han experimentat i treballat l'obra gràfica com una forma de democratitzar l'art obtenint excel·lents resultats. A la mostra podrem veure obra de Campano, Phillips, Guinovart, Bird, Solano, Lootz, Juli Ramis, Bernadi Roig, Sapere... entre altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado