És un enlloc eteri on viuen els integrants d'Estepa Teatre.
La companyia Estepa Teatre de la Fundació Estel de Llevant estrena l’obra “Helpo. Això ha pres per bé!”, escrita i dirigida per Manel I. Serrano Servera
El 2023 més de 300 persones van participar en els seus programes i serveis en els quals treballen més de seixanta professionals.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/05/2024 - 09:51:00
És com un polígon enmig del cel ple de paradetes de persones que donen acompanyament. Proveiran de conhort i valiment als seus clients? O tot quedarà com una prova d’amor més d'aquest grup de somiatruites?”

Estepa Teatre estrena “Helpo. Això ha pres per bé!” a l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental. La companyia teatral de la Fundació Estel de Llevant consolida la seva participació en aquest esdeveniment dramatúrgic a Barcelona, on presentarà la nova obra escrita i dirigida per Manel I. Serrano l’1 de juny.

La companyia Estepa Teatre de la Fundació Estel de Llevant estrena l’obra “Helpo. Això ha pres per bé!”, escrita i dirigida per Manel I. Serrano Servera, l’1 de juny a Barcelona en el marc de l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental. Estepa Teatre consolida la presència en aquesta cita teatral, on ja hi ha participat en cinc edicions i on serà l’única companyia mallorquina, amb un text que el dramaturg Manel I. Serrano descriu així: “Helpo vol dir ajuda en esperanto.

La Fundació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies.

És un enlloc eteri on viuen els integrants d'Estepa Teatre. Allà, dins la màcula, cadascun d'ells ha muntat una oficina de socors, un espai d'ajuda, un taller d'ànimes perdudes. Hi ha un mecànic que ajusta els perns, una hostessa d'avió que fa prendre el vol dels nostres destins, un capellà pecador que es posa d'exemple per aixoplugar les nostres culpabilitats, una cuidadora de malalts que llegeix fragments de novel·les i un bon grapat més de cuidadors que viuen per ajudar a qualsevol que els visiti. És com un polígon enmig del cel ple de paradetes de persones que donen acompanyament. Proveiran de conhort i valiment als seus clients? O tot quedarà com una prova d’amor més d'aquest grup de somiatruites?”

El 27 de juny es presentarà l’obra a la sala major del teatre municipal de Manacor, amb una doble funció a les 12 i a les 19 h. Aquests són els personatges i els actors i actrius que els interpreten:

Capellà Ramon (Toni Ramon)

Matter Nostra (Nena Perelló)

Elisenda Pescanova (Mª Antònia Alzamora)

Hostessa d'avió (Consuelo López)

Escriptor del Boom Llatinoamericà (Bernabé Bogliaccini)

Makindena Fuertes (Magdalena Pérez)

ManoWar (Esther Sierra)

En Víctor el mecànic (Joan Genovard)

Notària de vida (Carme Serrano)

Canela, Canelita. Doctora Cariños (Arcen Torres)

Poeta Cuidadora (Margalida Tomàs)

L'Aurora del Carrer Avinyó (Teresa Riart)

Sergio Dalmata (Miquel Gomila)

La Veterana del Domund (Maria Bel)

La Pitonisa del Molinar (Agustí Garcia)

Soprano renta-ànimes (Encarna Valera)

La Fundació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies. El 2023 més de 300 persones van participar en els seus programes i serveis en els quals treballen més de seixanta professionals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado