Partit històric de quarts de final per entrar a la Final Four de la lliga balear.
Bàsquet Manacor: El sènior ha fet una temporada històrica que els ha permès lluitar pel somni del títol i ascens a la lliga EBA; Sopar de final de temporada el 22 de juny al pati de La Salle
El bàsquet Manacor infantil vermell Ofi-illa jugà a casa i s'emportà la victàoria per 58-8 contra el club bàsquet Muro. El nostres mini negre Basquet Manacor Jardi net perderen contra el BC Santanyi
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2024 - 03:47:00
Agrair a tota l'afició el seu comportament a les graderies animant en tot moment als seus equips. El sènior balear ha fet una temporada històrica que els ha permès lluitar pel somni del títol i ascens

Partit històric de quarts de final per entrar a la Final Four de la lliga balear. Aquest diumenge La Salle estava plena a vessar per veure el quarts de final de la Lliga Balear Escribano entre el nostre sènior ÀRNIQUES SUNYER i el Livingdreams Santa Maria. Agrair a tota l'afició el seu comportament a les graderies animant en tot moment als seus equips. El sènior balear ha fet una temporada històrica que els ha permès lluitar pel somni del títol i ascens a la lliga EBA fins al darrer segon. El nostre equip ho va donar tot dins la pista però l’equip rival va realitzar un gran partit fent que, tot i els nostres esforços, no obtinguessim el fruit de la victòria.

El divendres 17 de maig les mini femení blanc Servimedic jugaren el seu darrer partit de la temporada front ses companyes de Campos. Tot i que el resultat no fou positiu per a nosaltres 83-68, les nostres jugadores lluitaren cada pilota fins al final. El Senior insular UM Beach House aconseguí una gran victòria contra l'equip Agora Portals 78-75 en un partit molt igualat durant tot el temps.

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DIA 22 DE JUNY. Aprofitem per informar que el sopar de final de temporada serà el proper 22 de juny al pati de La Salle.

El dissabte, les mini vermelles Basquet Manacor Aixam B es desplaçaren fora per jugar contra el Club Basquet Pla B i aconseguiren també la victòria per 12-43 Les infantils vermelles Ferreteria Es Biuló, jugaren a casa un gran partit enfront del CBJ Llucmajor Ferreteria Ca’s Socis A que els permetí aconseguir la victòria en el darrer minut quedant 48-47. Els infantils blancs Basquet Manacor D5 sport shop A jugaren a s'Arenal contra el CB imprenta Bahia San Agustin A un partit molt ajustat en el que finalment la victòria es decantà cap a l'equip contrari per un 75-73.

El bàsquet Manacor infantil vermell Ofi-illa jugà a casa i s'emportà la victàoria per 58-8 contra el club bàsquet Muro. El nostres mini negre Basquet Manacor Jardi net perderen contra el BC Santanyi Pinturex Balear per 48-39 tot i jugar un autèntic partidàs on es va veure una gran millora en el seu joc. El diumenge Bàsquet Manacor Holistic-Berlin vermell-B va perdre contra Sa Indioteria per 35-64 i el Basquet Mancor – Decopunt va aconseguir la victòria amb un merescut 58-32 Les jugadores de l'equip d'iniciació femení Parera arquitectura va participar a la diada organitzada per la Federació a Binissalem .

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DIA 22 DE JUNY. Aprofitem per informar que el sopar de final de temporada serà el proper 22 de juny al pati de La Salle.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado