"Estratègies per assolir els reptes de la mobilitat mallorquina"
Manacor: 17 de juny, emmarcat al Dilluns de l'Obra: "Estratègies per assolir els reptes de la mobilitat mallorquina" a càrrec de l'associació MôMâ, 8 del vespre
Les propostes de MōMā són sostenibles i viables. Vine a conèixer-les! Si utilitzes el transport públic o si t’agradaria utilitzar-lo, però no s’adapta a les teves necessitats
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/06/2024 - 20:15:00
17 de juny a les 8 del vespre tendrà lloc a la sala La Fornal de Manacor la conferència “Estratègies per assolir els reptes de la mobilitat mallorquina”, a càrrec de membres de l’associació

El pròxim dilluns, 17 de juny, emmarcat al Dilluns de l'Obra: "Estratègies per assolir els reptes de la mobilitat mallorquina" a càrrec de l'associació MôMâ. Dilluns dia 17 de juny a les 8 del vespre tendrà lloc a la sala La Fornal de Manacor la conferència “Estratègies per assolir els reptes de la mobilitat mallorquina”, a càrrec de membres de l’associació Mobilitat Mallorca (MōMā).

MōMā és una associació que neix de la necessitat d’implementar un model de mobilitat sostenible a Mallorca i resoldre les mancances de l’actual xarxa de transport públic i la seva deficient gestió.

En aquesta conferència, membres de l’associació parlaran del full de ruta i els projectes que planteja MōMā per donar resposta als principals problemes de mobilitat a l’illa.

En aquesta conferència, membres de l’associació parlaran del full de ruta i els projectes que planteja MōMā per donar resposta als principals problemes de mobilitat a l’illa. A més a més, dedicaran un espai per tractar les qüestions concretes que afecten la comarca de Llevant.

Les propostes de MōMā són sostenibles i viables. Vine a conèixer-les! Si utilitzes el transport públic o si t’agradaria utilitzar-lo, però no s’adapta a les teves necessitats, no et pots perdre aquesta conferència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado