NA PAULA GINARD, INFANTIL DEL NOSTRE CLUB, FOU ESCOLLIDA
Bàsquet Manacor: Silvia Lorenzo, Victoria Llabrés, Dídac Gual, Júnior Alonso i Arturo Valbas han sigut escollits per formar part de la llista final de les preseleccions balears de 3x3 en categoria U13
Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/06/2024 - 03:35:00
Na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, en Dídac Gual, en Júnior Alonso i n’Arturo Valbas han sigut escollits per formar part de la llista final de les preseleccions balears de 3x3 en categoria U13.

DUES JUGADORES I TRES JUGADORS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR SÓN CONVOCATS PER A LA PRESELECCIÓ BALEAR DE 3X3 U13. Na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, en Dídac Gual, en Júnior Alonso i n’Arturo Valbas han sigut escollits per formar part de la llista final de les preseleccions balears de 3x3 en categoria U13.

Les nostres jugadores i els nostres jugadors preparan durant el proper cap de setmana la participació dels combinats balears al Campionat d’Espanya. Des d’aquí els enviam l’enhorabona per formar part de les vuit jugadores i dels vuit jugadors que tindran l’oportunitat de competir per entrar a la selecció definitiva.

Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

NA PAULA GINARD, INFANTIL DEL NOSTRE CLUB, FOU ESCOLLIDA PER DISPUTAR UN TORNEIG DE 3X3 DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE BÀSQUET. El passat cap de setmana na Paula Ginard, jugadora del nostre infantil INNOVATEC SECURITY, va disputar un torneig de 3x3 organitzat per la FBIB per tal de preparar el Campionat d’Espanya de la categoria u13. Na Paula i les seves companyes d’equip varen participar amb molt d’èxit aconseguint acabar el torneig en primera posició després de competir contra les millors jugadores infantils de les nostres illes. Des d’aquí enviam l’enhorabona a na Paula!

PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR. Durant tot el mes de juny i fins que finalitzi la temporada et convidam a formar part del nostre club. Les portes del Bàsquet Manacor s'obren de manera gratuïta per a tots els infants, joves i famílies que vulguin entrar a formar part de la nostra família. Tant si sou familiars de nines o nins no iniciats en el bàsquet que voleu conèixer el nostre esport com si sou els pares o les mares de jugadores i jugadors federats que voleu que el vostre fill o la vostra filla pugui fer un bot qualitatiu, millorar i progressar dins el món del bàsquet podeu entrar a formar part del Club Bàsquet Manacor. Com s'ha comentat, les portes són obertes a totes les categories federades a partir d'iniciació fins a categoria júnior tant en femení com en masculí. VINE A FORMAR PART DE LA GRAN FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR Informació Whatsapp 678 431 634 (Bernat) 669 858 296 (Toni)

EL BÀSQUET MANACOR ORGANITZA DOS CAMPUS AL LLARG D’AQUEST ESTIU. Del 24 al 28 de juny el nostre club organitza una nova edició del DIVERBÀSQUET i dels CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA. És un campus pensat per introduir al món del bàsquet i de l’esport d’equip al més joventes i a les més jovenetes i també pensat per fer una tasca de millora amb tots aquells nines i nines que ja disfruten del dia a dia del nostre esport. El campus està obert per a infants nascuts des del 2021 fins el 2009.

Entre les diferents activitats, amb el més petits i les més petites realitzarem jocs populars, psicomotricitat, jocs d’aigua, activitats plàstiques i una activitat diària d’anglès gràcies a la col.laboració del nostre club amb KIDS&US my English MANACOR. Amb els jugadors i jugadores ja iniciats en el nostre esport realitzarem una programació de millora tècnica i tàctica adaptada a cada categoria i a cada nivell.

L’horari del DIVERBÀSQUET i del CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA és de 9:00 a 14:00 a Na Capellera amb servei gratuït de matinera de 8:00 a 9:00. El preu és de 75 euros per nin/a, 140€ Per 2 germans/es i 195€ per tres germans/es. El preu per dia solt és de 15 euros.

D’altra banda, del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià o el Joventut de Badalona. És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es.

Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants.

Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado