Aquest any el Dojo Muratore va aconseguir una doble representació
A Sarajevo capital de Bosnia-Herzegovina es va dur a terme el Campionat d’Europa de Katas 2024 i Dojo Muratore: Juana Maria Puigserver, Llorenç Gayà, Inès Morell, Marisé Jara
La propera setmana, el dia 29 serà el Campionat d’Espanya a on el club tindrà la representació de 5 parelles, classificades com a Campiones de Balears i el membre de la Comissió Nacional, Ponç Gelabert.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/06/2024 - 03:35:00
Inès Morell i Marisé Jara, els va tocar un bloc de 10 parelles a on tan sols podien passar les 3 amb millor puntuació. A aquest pool hi havia la parella que al final de la competició seria la campiona

CAMPIONAT D’EUROPA DE KATAS 2024. A Sarajevo, capital de Bosnia-Herzegovina, es va dur a terme el Campionat d’Europa de Katas 2024. Aquesta competició reuneix els millors judokes de cada país per poder determinar el millor competidor d’Europa de Katas durant temporada. Es varen reunir un total de 164 parelles arribades de 21 països d’arreu del continent, essent l’actual record de participació.

Aquest any el Dojo Muratore va aconseguir una doble representació en el Campionat. La parella tercera d’Espanya en el Ju No Kata, Inès Morell i Marisé Jara, els va tocar un bloc de 10 parelles a on tan sols podien passar les 3 amb millor puntuació. A aquest pool hi havia la parella que al final de la competició seria la campiona, la parella alemana- Les nostres competidores, amb un Kata molt tecnificat, varen quedar a pocs punts de poder passar a la final. La classificació final fou la següent: Alemanya, Itàlia i Romania.

La parella formada per na Juana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà, segona d’Espanya es va tornar a classificar per l’Europeu, aquest cop seleccionats per la Comissió Nacional. A la preliminar

La parella formada per na Juana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà, segona d’Espanya es va tornar a classificar per l’Europeu, aquest cop seleccionats per la Comissió Nacional. A la preliminar els va tocar un grup de 10 parelles. Quedaren classificats en segona posició de la seva preliminar i per tant, es varen guanyar el dret a disputar la final a 6. A la final, l’execució de la Kata no els va permetre guanyar el Campionat, quedant en tercera posició. La classificació final fou: França, Espanya i la parella del club.

La propera setmana, el dia 29 serà el Campionat d’Espanya a on el club tindrà la representació de 5 parelles, classificades com a Campiones de Balears i el membre de la Comissió Nacional, Ponç Gelabert.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado