ARRIBA UN DELS MILLORS CAMPUS DE FORMACIÓ A MANACOR.
Nou: Diversos jugadors i jugadores del Bàsquet Manacor han participat als campus i programes de seguiment que realitza la Federació de les Illes Balears (FBIB)
Finalment, en Bernat Gual, coordinador i entrenador del nostre Club ha format part del cos tècnic del Campus Talent infantil i cadet femení en virtud de nou seleccionador cadet femení de les Illes Balears.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/07/2024 - 03:36:00
Na Caterina Villalonga ha participat al Campus Talent de la FBIB en categoria cadet femenina. En Júnior Alonso, en Dídac Gual i n’Arturo Valbas han participat al Campus Talent en categoria infantil masculina

NOU JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR CONVOCATS ALS PROGRAMES DE LA FBIB. Al llarg d’aquesta darrera setmana de juny i de la primera de juliol, diversos jugadors i jugadores del Bàsquet Manacor han participat als campus i programes de seguiment que realitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Na Caterina Villalonga ha participat al Campus Talent de la FBIB en categoria cadet femenina. En Júnior Alonso, en Dídac Gual i n’Arturo Valbas han participat al Campus Talent en categoria infantil masculina. En categoria infantil femenina les representant del nostre Club al Campus Talent han sigut na Silvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victoria Llabrés.

Finalment, en categoria mini, na Laura Capó ha sigut la jugadora convidada del nostre Club al Campus Talent Mini. D’altra banda, na Martina Vallespir ha sigut convocada a les Sessions de Seguiment

Finalment, en categoria mini, na Laura Capó ha sigut la jugadora convidada del nostre Club al Campus Talent Mini. D’altra banda, na Martina Vallespir ha sigut convocada a les Sessions de Seguiment de la FBIB per a jugadores de la generació del 2012.

Finalment, en Bernat Gual, coordinador i entrenador del nostre Club ha format part del cos tècnic del Campus Talent infantil i cadet femení en virtud de nou seleccionador cadet femení de les Illes Balears.

ARRIBA UN DELS MILLORS CAMPUS DE FORMACIÓ A MANACOR. Del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià o el Joventut de Badalona.

És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es. Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants.

Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

GRAN ACOLLIDA DEL DIVERBÀSQUET DE JUNY. Aquesta darrera setmana de juny, més de quaranta nins i nines varen participar al tradicional Diverbàsquet de juny. Una gran manera d'iniciar les vacances d'estiu. Els campistes varen gaudir i varen aprendre en un gran ambient d'amistat i companyerisme.

CONFECCIÓ D'UN NOU EQUIP MASCULÍ +40. De cara a la propera temporada el nostre Club vol formar un equip masculí amb jugadors sènior +40. Si us fa fanes formar part d'aquest projecte podeu contactar per whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado