Com que aquest any no es podrà celebrar Sant Antoni
L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s'ha unit a la campanya de foment de reciclatge d'envasos de vidre promoguda per Ecovidrio i el Govern Balear, "Sant Antoni en Verd"
El repte és compartit amb 7 municipis més: Capdepera, Muro, Son Servera, Sa Pobla, Manacor, Pollença i Artà. Si voleu veure com avança el rànquing dia a dia, podeu consultar el següent enllaç.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/01/2022 - 03:44:00
Tot i que malauradament enguany les festes de Sant Antoni han quedat suspeses a causa de la Covid-19, el repte és reciclar el nombre més gran d'envasos de vidre possible. Per això, s'han instal·lat 3 contenidors

Sant Antoni en Verd 2022. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s'ha unit a la campanya de foment de reciclatge d'envasos de vidre promoguda per Ecovidrio i la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear, "Sant Antoni en Verd".

Tot i que malauradament enguany les festes de Sant Antoni han quedat suspeses a causa de la Covid-19, el repte és reciclar el nombre més gran d'envasos de vidre possible. Per això, s'han instal·lat 3 contenidors amb la imatge de la campanya a la plaça de Nova (Sant Llorenç), al carrer Mossèn Alcover (Son Carrió) i al carrer Ses Margalides (sa Coma).

Recorda que divendres, 11 de febrer, l'Espai 36 acollirà la presentació del nou disc del grup musical El petit de cal eril: N.S.C.A.L.H. Les entrades ja es troben disponibles a ticketib

El repte és compartit amb 7 municipis més: Capdepera, Muro, Son Servera, Sa Pobla, Manacor, Pollença i Artà. Si voleu veure com avança el rànquing dia a dia, podeu consultar el següent enllaç.

El vidre que es dipositi en els contenidors es reciclarà al 100% i s'utilitzarà per a la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclant vidre evitam el creixement dels abocadors, lluitam contra el canvi climàtic, minimitzam l'emissió de CO₂ en el procés de fabricació i estalviam energia. Visca Sant Antoni en Verd!.

Recorda que divendres, 11 de febrer, l'Espai 36 acollirà la presentació del nou disc del grup musical El petit de cal eril: N.S.C.A.L.H. Les entrades ja es troben disponibles a ticketib amb un preu de 15 € anticipades i 18 € a taquilla. No et quedis sense la teva!.

Mascareta i certificat covid a les instal·lacions esportives municipals. Us informam que, seguint la normativa establerta, per poder dur a terme activitats a les instal·lacions esportives del nostre municipi, totes les persones usuàries haureu de presentar el certificat covid i dur la mascareta ben col·locada en tot moment. Aquesta normativa afectarà també als següents cursos del Centre d'Adults:

Ioga

Pilates

Gimnàstica de manteniment

Meditació, relaxació i mindfulness.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Com que aquest any no es podrà celebrar Sant Antoni així com toca, l'Ajuntament col·laborarà amb Card.cat, amb el Sobreposat de Sant Antoni i els Glosadors de Mallorca, en el ja habitual concurs de gloses per així mantenir un poc viva, encara que sigui digitalment, la festa. Com sabeu, la glosa també forma part d'aquesta festivitat, encara que en aquest cas sigui escrita. Per això, l'objectiu és promoure-la entre la gent del poble, els millors glosadors de l'illa i finalment entre els més petits.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado