Zona 5 Club Bàsquet
Zona 5 creix i les seves Cadets de Parera Manacor entren a la Selecció Balear
Una vegada començada la Lliga, Zona 5 entra en rodatge presentant varies categories a les lligues insulars.
clubbasquetzona5 17/10/2018 - 12:06:06

Zona 5 creix i les seves Cadets de Parera Manacor entren a la Selecció Balear

Una vegada començada la Lliga, Zona 5 entra en rodatge presentant varies categories a les lligues insulars: mini bàsquet, l’Infantil a Lliga Promoció, un Cadet a Lliga Prefent i un Cadet a Lliga Promoció, el Júnior a Lliga Promoció i finalment, i com a gran novetat, el Sénior a Lliga Femenina Insular.

El Sénior debuta amb una victòria a fora de casa

L’equip Sénior Zona 5 Colonya Caixa Pollença neix de la il·lusió de reincorporar jugadores que formaren part dels primers equips del Club. Aquelles nines de minibàsquet que tocaren les primeres pilotes de bàsquet amb Zona5, retornen per mostrat a tota la cantera que és més important les ganes de jugar, que l’edat.

La jugadora més veterana és na Maria Antònia Ballester (amb el núm. 10) i la més joveneta na Xisca Andreu (amb el núm. 14). Les segueixen na Maria Llull, Silvia Nogales, Gemma Escura, Marta Febrer, Maria Julve, Catalina Santandreu, Catalina Mesquida, Antònia Andreu, i l’equip tècnic format per en Rafel Pastor i les ajudants Marina Vanrell, Maria Francisca Galmés i Yuly Natalia Melis

Els partits de Lliga Femenina Insular es disputen, normalment, els Divendres horabaixa. Els hi desitgem sort i ànims, i que l’afició les acompanyi durant tota la competició. Començaren la primera fase amb una victòria contra el Bàsquet Sa Cabaneta per 42 a 63, jugant un partit molt seriós amb defensa i convertint un bon atac.

Les dues jugadores del Cadet Zona 5 Parera Manacor de Lliga Promoció superen les jornades de preselecció un any més. Competiran intensament amb les seves companyes dels diferents clubs de l’Illa, aprenent, superant-se, fent amigues i disfrutant, com sempre.

Una gran representació del Bàsquet Femení de Manacor que es mereix suport i ànims.


Reciente
Visto
Comentado