Consell de Mallorca
El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears estima el recurs del Consell de Mallorca i anul•la les mesures cautelars que es varen imposar al mes d’agost.
Consell de Mallorca
Aquestes places es repartiran en 47 per a concurs d’oposició i 31 per a promoció interna.
Fundacion Barceló
Hoy se abre el plazo de inscripción del I Concurso de Música Ciutat de Felanitx, patrocinado por la Fundación Barceló.
Las elecciones del 21-D
A menos de una semana de las elecciones catalanas, varias encuestas apuntan a que Ciudadanos será el partido más votado.
Acierto.com
Dos de cada cinco españoles cambian de teléfono más de una vez al año.
Santanyí
A la darrera sessió plenària s’han aprovat sengles mocions per reclamar consens a la institució insular a l’hora tirar endavant el Pla Territorial i el Pla d’Intervencions en l’Àmbit Turístic.
Ciudadanos (C’s
La portavoz de Cs Baleares en el Consell, Catalina Serra, señala que “no es suficiente una lista de espera como la que publica el IMAS”.
Assemblea Agrupació Socialista
La militància ha triat a la nova Comissió Executiva que accepta l’encomana «amb molta il·lusió per dur endavant un projecte compartit i obert a tota la gent del nostre municipi»
El PI
La formació es mostra satisfeta perquè després de denunciar que perjudica al comerç de proximitat, s’ha retirat de l’ordre del dia del plenari.
Capdepera
14 de desembre 2017 a les 20:00.Lloc SALÓ DE PLENS
Página 1 de 1800
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Que le parece a usted la sentencia del Tribunal Supremo que permite al Ayuntamiento de Manacor pagar 500.000 € por la zona verde de Torre Florida en vez de los 14,5 millones de € que establecía el Jurado Provincial de Expropiación de Baleares?.

Una noticia excelente y muy positiva para Manacor.
No es comprensible valoraciones tan diferentes.
Que el día 8 de diciembre sea fiesta municipal.
La inseguridad jurídica es norma en este municipio.