Consell de Mallorca
El president Galmés felicita la menadora mallorquina Cristina Velasco, que representarà les Balears en el Campionat Europeu de Dames Amateurs
Velasco disputarà per primera vegada aquesta prova a Malta el pròxim diumenge.
conselldemallorca.net 25/04/2024 - 12:56:56

El president Galmés felicita la menadora mallorquina Cristina Velasco, que representarà les Balears en el Campionat Europeu de Dames Amateurs

Velasco disputarà per primera vegada aquesta prova a Malta el pròxim diumenge

El president Galmés ha volgut felicitar de primera mà la menadora mallorquina Cristina Velasco, qui serà per primera vegada la representant balear al Campionat Europeu de Dames Amateurs, que se celebrarà a Malta el pròxim diumenge, 28 d’abril.

Durant la trobada a l’hipòdrom de Son Pardo, el president Galmés ha desitjat molta sort a Velasco al Campionat Europeu, en el qual disputarà quatre carreres. «És un orgull que Cristina Velasco, amb més de 950 carreres disputades, lluiti pel títol aquest diumenge amb menadores europees tan importants com  Elena Villani, Hiltje Tjalsma o Beatrice Demoulin. Això demostra que el trot és un esport molt arrelat a la nostra illa, que no només té una afició magnífica, sinó uns cavalls i unes menadores i menadors d’un nivell excel·lent, amb una rellevància internacional i que promocionen Mallorca des d’un punt de vista esportiu i turístic». 

També han estat presents a la trobada el president de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Gaspar Oliver; el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, i la presidenta del Club d’Amateurs, Maria Francisca Sureda.

 

Reciente
Visto
Comentado