Santanyí
L’Ajuntament de Santanyí convoca la XXIII Trobada de Pintors a Cala Figuera
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, com no podia ser d’altra manera, convoca una de les cites més esperades del seu calendari d’activitats de l’estiu.
ajsantanyi.net 11/08/2023 - 13:31:58

L’Ajuntament de Santanyí convoca la XXIII Trobada de Pintors a Cala Figuera

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, com no podia ser d’altra manera, convoca una de les cites més esperades del seu calendari d’activitats de l’estiu: la Trobada de Pintors a Cala Figuera, que el 2023 arriba a la seva vint-i-tresena edició. Es tracta de dues jornades, dies 26 i 27 d’agost, en les quals es convida a tots els pintors que ho desitgin a acostar- se al nucli costaner i que l’utilitzin d’inspiració per crear obres especialment per l’ocasió.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, Mateu Nadal, s’ha mostrat molt satisfet de poder convocar aquesta cita: “la Trobada de Pintors de Cala Figuera és un dels esdeveniments més esperats i estimats del calendari cultural estiuenc del municipi. Per això, és una gran felicitat per l’Ajuntament tornar a obrir aquesta convocatòria una vegada més. Es tracta d’un espai d’encontre per artistes novells i experimentats perquè busquin la seva visió de “sa cala”, com tants i tants pintors ho han fet al llarg de la història”.

La XXIII Trobada de Pintors Santanyí 203 se celebrarà el dissabte i diumenge 26 i 27 d’agost. Tots aquells que hi vulguin participar s’han d’inscriure a l’Oficina d’Informació Turística de Cala Figuera situada a la baixada del port entre les 9.00 h i les 13.00, el mateix cap de setmana. Allà se’ls segellarà la tela, es pot utilitzar qualsevol tècnica i només es pot lliurar una obra per participant. Les obres s’exposaran a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí dia 1 de setembre on es podran veure fins al dia 9.

 

Reciente
Visto
Comentado