El Museu del Calçat mostra virtualment la seva col·lecció amb moltes propostes
El Museu del Calçat i la Indústria s’ha sumat a la iniciativa de #elsmuseusacasa, desenvolupada conjuntament pels principals museus de les Illes Balears
Finalment, dijous 2 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infantil, es durà a terme la presentació en streaming de la publicació infantil: “Crispina: la història d’una màquina pluriempleada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/03/2020 - 10:40:00
La finalitat és difondre virtualment, a través de xarxes socials, la col·lecció del museu i les seves peces més destacades, coincidint amb el seu tancament al públic durant el període de contenció del COVID-19.

El Museu del Calçat mostra virtualment la seva col·lecció amb moltes propostes per gaudir des de casa. El Museu del Calçat i la Indústria s’ha sumat a la iniciativa de #elsmuseusacasa, desenvolupada conjuntament pels principals museus de les Illes Balears.

La finalitat és difondre virtualment, a través de xarxes socials, la col·lecció del museu i les seves peces més destacades, coincidint amb el seu tancament al públic durant el període de contenció del COVID-19. D’aquesta manera, els ciutadans que es queden a casa també tenen al seu abast contingut cultural de qualitat per amenitzar la quarantena.

Així doncs, des del passat 19 de Març, el Museu del Calçat i la Indústria publica en els seus perfils a xarxes socials (Facebook i Instagram) vídeos explicant les peces més destacades de la seva col·lecció.

Així doncs, des del passat 19 de Març, el Museu del Calçat i la Indústria publica en els seus perfils a xarxes socials (Facebook i Instagram) vídeos explicant les peces més destacades de la seva col·lecció. De forma paral·lela, desenvolupa també altres activitats, com per exemple un Trivial Familiar en línia els cap de setmana.

“El nostre objectiu és intentar mantenir un equilibri entre la programació que teníem prevista per aquests dies i alhora proposar noves iniciatives adaptades a les circumstàncies actuals per oferir l’oportunitat de conèixer una mica més el nostre museu i gaudir de la nostra col·lecció”, explica la directora del Museu, Aina Ferrero.

Finalment, dijous 2 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infantil, es durà a terme la presentació en streaming de la publicació infantil: “Crispina: la història d’una màquina pluriempleada. De superheroïna a guia del Museu”, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado