Programa d'Assessorament Empresarial amb 600 places disponibles
L'Ajuntament de Sant Llorenç es suma als Programes Suport COVID-19, una iniciativa que complementa les mesures preses pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per contrarestar els efectes
Aquests programes, impartits per l’Escola d’Organització Industrial (EOI), són formacions de digitalització i assessorament a pimes i completament gratuïts, ja que estan cofinançats pel Fons Social Europeu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/05/2020 - 10:27:00
Des de la Secretaria d'Estat de Comerç es realitzarà un seguiment individualitzat dels beneficiaris que pertanyen al comerç minorista, complementant els assessoraments previstos amb informació rellevant per al sector.

Programes Suport COVID-19. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar es suma als Programes Suport COVID-19, una iniciativa que complementa les mesures preses pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per contrarestar els efectes COVID-19.

Aquests programes, impartits per l’Escola d’Organització Industrial (EOI), són formacions de digitalització i assessorament a pimes i completament gratuïts, ja que estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Actualment, està obert el termini d'inscripció (fins al 15 de juny) d'un Programa d'Assessorament Empresarial amb 600 places disponibles, i a les quals pot optar el petit comerç. Es tracta del programa denominat Assessorament Express, dirigit a persones emprenedores i autònoms per assessorar-les en la presa de decisions vinculades a la gestió financera i legal del seu negoci. A més, inclou aspectes específics de la regulació recent relacionada amb la COVID-19.

Des de la Secretaria d'Estat de Comerç es realitzarà un seguiment individualitzat dels beneficiaris que pertanyen al comerç minorista, complementant els assessoraments previstos amb informació rellevant per al sector, tant per part de l'Administració Central com de les Comunitats Autònomes. Podeu consultar tota la informació dels Programes de Suport a les Empreses i Autònoms.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado