El Pi se pronuncia en Sineu
Salas: “El Pi està totalment en contra de la macrogranja de Sineu i de qualsevol projecte macro”
Així de contundent es va mostrar el conseller insular d’El Pi, Antoni Salas, al plenari del Consell de Mallorca, i ho va tornar a repetir en diverses ocasions.
El Pi Mallorca 20/10/2024 - 10:42:04
Salas: “El Pi està totalment en contra de la macrogranja de Sineu i de qualsevol projecte macro”. El conseller insular assegura que la prioritat del PP i del PSOE és desgastar-se políticament i no els problemes dels veïnats de Sineu
 
“Proposta per les Illes no vol la macrogranja de gallines a Sineu”. Així de contundent es va mostrar el conseller insular d’El Pi, Antoni Salas, al plenari del Consell de Mallorca, i ho va tornar a repetir en diverses ocasions. 
 
“Estam en contra per tots els perills que suposa: contaminació dels aqüífers, contaminació per olors, pel perill de plagues, pel trànsit que durà i, sobretot, no volem que destrueixi la tranquil·litat, el patrimoni i la manera de viure dels sineuers i dels pobles veïnats”.

El conseller i batle de Costitx, municipi que pertany a la Mancomunitat del Pla de Mallorca, recorda que “el Pla no vol cap classe d’activitat macro. Ni macrogranges, ni complexos hotelers… Ho volem tot amb harmonia.”, assegura. “Aquest no és el model d’agricultura que desitjam. Volem una agricultura de qualitat, d’empreses familiars, sostenibles amb el medi ambient i econòmicament”, insisteix.

“El gran problema és que no tenim model de res. No tenim un model d’agricultura, ni un pla econòmic… els grans partits no han pensat com ha de ser aquesta Mallorca”, assegura Salas. “Nosaltres volem una Mallorca equilibrada entre la tradició i la modernitat, una economia equilibrada entre el progrés i la conservació del medi ambient, una economia nostrada i diversificada. Per tot això hi ha d’haver un full de ruta i desgraciadament no veim aquest full de ruta. Tot el contrari”.
 
“Tant PP com PSOE no volen definir com hauria de ser Mallorca, no fos cosa que s’enfadin a Madrid. Tant la sobreactuació del senyor Galmés, com la moció del PSOE d’aturar la macrogranja, responen al joc de fer-se mal entre ells, no de solucionar els problemes dels sineuers. Es deixin de bregues i es posin a fer feina”, ha sentenciat Salas. 
Reciente
Visto
Comentado