Palma Futsal
El Palma Futsal recibe al Movistar Inter en Son Moix en el partidazo aplazado en octubre por los positivos en el conjunto madrileño.
Valoración Actualidad Insular
Pese al voto positivo del PP, el portavoz del Grupo Popular en el Consell califica de “insuficiente y tardía” la nueva línea de ayudas aprobada este miércoles en pleno extraordinario.
Ses Salines
L’augment de casos de la Covid-19 dins el terme municipal impulsen la petició de realització de proves massives a la població.
Son Servera
L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb l’Obreria de Sant Antoni serverina, han decidit en una reunió duita a terme aquest dijous.
SALA LA FORNAL
El proper dissabte dia 19 de desembre a les 18 h i diumenge 20 a les 12 h es podrà veure "Tina, la bruixa fina" al teatre Catalina Valls.
Consell de Mallorca
La Direcció Insular de Patrimoni impulsa unes Jornades d’Estudis Sonors que tendran lloc entre el 18 de desembre a dia 30 de gener.
PIMECO
Insta les institucions a “predicar amb l’exemple” i oferir productes de la terra en un moment tan crític i delicat per a ells com l’actual.
PIMEM-MANACOR
PIMEM, Ajuntament i comerciants uneixen esforços per promocionar els productes i els estambliments de la capital del Llevant.
Consell de Mallorca
S’ha aprovat una modificació de crèdit per unanimitat en un plenari convocat de forma extraordinària per contribuir a pal·liar les conseqüències de les noves restriccions en aquest sector.
Página 560 de 583
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Cree usted que la vacunación contra la pandemia actual procedente de China terminará con el COVID-19 una vez que se supere el 70% de personas con la completa protección?.

SI
NO