Inca
L’Ajuntament d’Inca se suma a la campanya “Recicla Vidre per Elles” d’Ecovidrio, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama
L’Ajuntament d’Inca ha instal·lat 4 iglús roses al municipi, en el marc de la campanya “Recicla Vidre per Elles” impulsada per Ecovidrio.
ajinca.net 18/10/2019 - 19:13:24

L’Ajuntament d’Inca se suma a la campanya “Recicla Vidre per Elles” d’Ecovidrio, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama


L’Ajuntament d’Inca ha instal·lat 4 iglús roses al municipi, en el marc de la campanya “Recicla Vidre per Elles” impulsada per Ecovidrio. Aquesta iniciativa, desenvolupada per quart any consecutiu per Ecovidrio, té per objecte mobilitzar als ciutadans a reciclar envasos de vidre i contribuir així amb una causa solidària i lluitar contra el càncer de mama. 

Els iglús de vidre estaran col·locats durant 4 setmanes al carrer Miquel Duran i a la Plaça del Bestiar. Després, Ecovidrio transformarà tots els envasos de vidre reciclats en aquests contenidors en una donació a la “Fundación Sandra Ibarra de Solidaridad Frente al Cáncer”. A més, com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb del càncer de mama, Ágatha Ruiz de la Prada ha dissenyat també un miniglú especial per a l'ocasió. El miniglú es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran també  a la fundació de Sandra Ibarra.

Dades de reciclatge de vidre a Inca
Segons les últimes dades oficials relatives a 2018, els habitants d'Inca van reciclar un total de 456 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 14 kg. Respecte a la taxa de contenerizació, Inca se situa amb una mitjana de 263 habitants per contenidor, comptant amb un total de 122 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

Destacar que durant els tres primers trimestres de l'any 2019 s'ha incrementat en un 32% la recollida d'envasos de vidre respecte al mateix període de 2018.

 

Reciente
Visto
Comentado